RAQAMLI IQTISODIYOT RIVOJLANAYOTGAN SHAROITDA TA’LIM TURIZMI: JAHON TAJRIBASI VA O‘ZBEKISTONDAGI ISTIQBOLLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ta’lim turizmi raqamli iqtisodiyotda inson kapitalini rivojlantirish va xalqaro hamkorlikning asosiy omili sifatida namoyon bo‘lmoqda. Ushbu maqolada ta’lim turizmi bilim almashishni qanday amalga oshirishi va iqtisodiy o‘sishni rag‘batlantirishi ko‘rib chiqiladi. Maqolada, shuningdek, siyosat harakatlar va infratuzilmadagi yangilanishlarni ko‘rib chiqish orqali O‘zbekistonning ta’lim turizmini rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.