MASOFAVIY TA’LIMDA ONLINE PLATFORMALARNING DASTURIY TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada masofaviy ta'limda online platformalarning dasturiy tahlilini o'rganishga qaratilgan. Moodle, Google Classroom, Zoom va Microsoft Teams kabi mashhur platformalar tahlil qilinadi. Har bir platformaning foydalanuvchi tajribasi, pedagogik yondashuvi va texnik jihatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada interaktivlik, differensial yondashuv va baholash tizimlarining samaradorligi ta‘kidlanadi. Shuningdek, platformalarning xavfsizligi, mobil moslashuvchanligi va texnik qo‘llab-quvvatlash imkoniyatlari ham o‘rganiladi.