MAQSUD SHAYXZODANING ADABIY MEROSI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqsud Shayxzodaning hayoti va ijodi haqida, O`zbekistonga kirib kelishi hamda bu yerdagi mashxur adiblar bilan tanishuvlar, urush yillari davomidagi ijodlari haqida