MOLIYA TIZIMI VA UNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada moliya sohasi va moliya sektori tarkibi yoritilgan bo’lib, uning ilmiy jihatdan qisqacha ta’rifi berib o’tilgan.Maqolada, shuningdek, moliya sektorining ahamiyati va jamiyatdagi o’zaro manfaatli pul oqimlari jarayoni o’z aksini topgan.