GAP, SO'Z BIRIKMASI VA SINTAGMA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada gap, so‘z birikmasi va sintagma tushunchalari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Ularning xususiyatlari, farqlari va o‘xshashliklari misollar bilan tushuntirilgan.