TEXNOLOGIK TA’LIM DARSLARIDA “GAZLAMAGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI” YO‘NALISHIDA TOLALARDAN FOYDALANISH VA SARJA TO‘QISHNI O‘RGATISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada texnologik ta’lim darslarida gazlamaga ishlov berish texnologiyasida tolalardan foydalanish va sarja to‘qish usullarini o‘rgatish metodikasining ahamiyati tahlil qilinadi. Gazlama ishlab chiqarish jarayonida tabiiy va sun’iy tolalarining roli, sarja to‘qish texnologiyasining o‘ziga xos jihatlari va o‘quvchilarga uni samarali o‘rgatish metodlari yoritib beriladi. Shuningdek, zamonaviy innovatsion texnologiyalar va interfaol ta’lim metodlaridan foydalanishning muhimligi haqida fikr yuritiladi.