OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA QISHLOQ XO’JALIK MAHSULOTLARINING O’RNI VA AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Oziq-ovqat xavfsizligi butun dunyo mamlakatlari oldida turgan eng dolzarb vazifalardan biridir. Jahonda ham bugungi kunda oziq-ovqat mahsulotlarini yetishtirish va ularni taqsimlash boʻyicha yondashuvni mutlaqo oʻzgartirish lozimdir.