OZIQ-OVQAT SANOATIDA MAKKAJO'XORIDAN FOYDALANISH VA UNING ISTIQBOLLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda oziq-ovqat sanoatida makkajo’xori va undan qayta ishlanadigan mahsulotlardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi. Hozirgi kunda makkajo’xorining tarkibidagi ozuqa moddalari, vitaminlar, mineral moddalari ko’pligiinson ehtiyojlarini to’laqonli qondirish ahamaiyatiga ega.