MATEMATIKANI O‘QITISHDA INNOVATSION USULLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola matematikadan amaliy mashg„ulotlarda darslarning samaradorligini yanaa oshirish maqsadida zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan maqsadli foydalanish, xususan kompyuter o„quv dasturlarini qo„llashga doir namunalarga bag„ishlangan.