ZARARLI ODATLAR VA ULARNI OLDINI OLISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda bugungi kunda ayniqsa yoshlar o’rtasida avj olib borayotgan holatlardan, jarayonlardan biri bòlgan zararli odatlar va ularga qarshi chora tadbirlar to’g’risida so’z boradi.