VOYAGA YETMAGANLAR JINOYATCHILIGINING KRIMINOLOGIK TAVSIFI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola voyaga yetmagan shaxslar tomonidan jinoyat sodir etish sabablari, sharoitlari va ularning oldini olish bo’yicha qanday ishlar amalga oshirilishi kerakligi to’g’risida  ma’lumotlar bilan yoritilgan.