NORMATIV HUQUQIY HUJJATLAR HISOBLANGAN QONUN, FARMON, FARMOYISH, QAROR, BUYRUQNING BIR-BIRIDAN FARQI NIMADA? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola    normativ-huquqiy hujjat tushunchasi, turlari, uni qabul qilishga vakolatli bo’lgan shaxslar doirasi, qonun, qaror, farmon va farmoyish, qonunning bir-biridan farqi haqidagi ma’lumotlarni o’z ichiga olgan.