YOSHLARNING TA'LIM OLISHGA BO'LGAN MUNOSABATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yoshlarning ta'lim olishga bo'lgan munosabati zamon o‘tishi bilan o‘zgarib borayotgan muhim ijtimoiy masalalardan biridir. Ta'lim, har bir insonning shaxsiy va professional rivojlanishi uchun zaruriy asos bo‘lib xizmat qiladi. Yoshlar ta'lim olish jarayonida nafaqat bilim, balki ko‘nikmalar, qobiliyatlar va ijtimoiy munosabatlarni ham rivojlantiradilar. Shuning uchun, ularning ta'limga bo'lgan munosabati, jamiyatning kelajagi uchun juda muhimdir.