UY SHAROITIDA BIZNES BOSHLASH: MINI-LOYIHALAR TIKUVCHILIK, PAZANDACHILIK, QO‘L SAN’ATI ORQALI PUL ISHLASH G‘OYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola uy sharoitida biznes boshlashga qaratilgan bo‘lib, ayniqsa, miniloyihalar orqali pul ishlashni xohlagan shaxslar uchun foydali maslahatlar va g‘oyalarni taqdim etadi. Maqolada tikuvchilik, pazandachilik va qo‘l san’ati sohalarida amalga oshirilishi mumkin bo‘lgan biznes g‘oyalari muhokama qilinadi. Ushbu sohalarda biznes boshlash oson va arzon xarajatlar bilan amalga oshirilishi mumkin, bu esa uyda ishlashni istaganlar uchun katta imkoniyatlarni yaratadi.