DAVLAT ISHTIROKI DAGI KOMPANIYALARDA KORPORATIV BOSHQARUVNING OCHIQLIGI VA SAMARDORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tezisda davlat ulushi mavjud korxonalarda korporativ boshqaruv, uning ochiqliligi va IHTT ning davlat ulushi mavjud korxonalarni boshqarishda korporativ boshqaruvning yetakchi tamoyillari keng talqin qilingan. Shuningdek, davlat ulushi mavjud kompaniyalarning samaradorligini oshirishda ochiqlik bo’yicha tavsiyalar berilgan.