TRIGENERATSIYA ELEKTR STANSIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada trigeneratsiya elektr stansiyalarining konsepsiyasi, dizayni va operatsion afzalliklari o'rganiladi. Ularning energiya samaradorligi, ekologik barqarorlik va iqtisodiy samaradorlikni oshirishdagi o'rni tahlil qilinadi. Mavjud adabiyotlar, metodologiyalar va amaliyot tahlillari orqali trigeneratsiya tizimlarining amalda joriy etilishi bo'yicha fikrlar taqdim etiladi.