KIMYO FANI O'QITISHDA XORIJ TAJRIBASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kimyo fani ta'lim jarayoni har bir mamlakatda o'ziga xos xususiyatlarga ega. Xorij tajribasi esa, zamonaviy ta'lim metodologiyalari va innovatsion yondashuvlar bilan boyitilgan. Ushbu maqolada xorijda kimyo ta'limining asosiy tamoyillari, metodlari va tajribalari haqida ma'lumotlar berilgan.