BOLALARNING IQTIDORINI BOYITISHDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mamlakatimizda iqtidorli yoshlarga bo’lgan e’tibor kuchayganligi va ular iqtidorini rivojlantirish masalasi dolzarb. Bolalarning iqtidorini boyitishda pedagogik yondashuvlar muhim hisoblanadi. Shuningdek, individual yondashuv va ijodkorlikni rivojlantirish kabilar asosida yondashilgan.