XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA NOMODDIY AKTIVLAR TAN OLISH MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada  nomoddiy  aktivlar  hisobini  halqaro   standartlar asosida  tashkil  etish  masalalri,  nomoddiy  aktivlarning  turlari,  ularni  olish mezonlari hamdahisobda to’g’ri aks ettirish masalalari yoritilgan.