MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIMIY FAOLIYATNI TASHKIL QILISHDA VA RIVOJLANISH MARKAZLARINING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bolaning rivojlanish markazlardagi faoliyati jarayoni hamda markazlarda o‘yin orqali faoliyat davomida kutilayotgan natijaga erishish yo‘llari yoritib berilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagoglari maktabgacha ta’lim maqsadlarini amalga oshirishda asosiy rolni o‘ynaydi.