O‘ZBEKISTONNING HOZIRGI DEMOGRAFIK HOLATIGA ILMIY TAVSIF (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi aholining hududiy joylashuvi, demografik holati, ya’ni aholi soni va dinamikasi, yosh-jins tarkibi, aholining tabiiy ko‘payish miqdori bo‘yicha yangi ma’lumotlar qiyosiy o‘rganildi.