ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI O‘QITISHNI TASHKIL ETISH SHAKLLARI.MUTAXASSISLIK FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar va ularni o‘qitishda samarali tashkil etish shakllari haqida so‘z boradi. Ayniqsa, mutaxassislik fanini o‘qitishda interfaol metodlarning roli alohida ta’kidlanadi. Interfaol metodlar talabalarning faol ishtirokini ta’minlash, ularni o‘qitishga jalb qilish va o‘qish jarayonini samarali tashkil etish imkonini beradi. Shuningdek, maqolada zamonaviy texnologiyalar, interfaol metodlarning ta’lim jarayonidagi o‘rni va ularning samaradorligini oshirishdagi ahamiyati hamda amaliy misollar keltirilgan.