RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA BUXGALTERIYA HISOBINI AVTOMATLASHTIRISH: IMKONIYATLAR VA TAHDIDLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda raqamlashtirish jarayoni har bir sohada, jumladan, buxgalteriya hisobida ham o'z o'rnini egallab bormoqda. Raqamli texnologiyalar buxgalteriya hisobini avtomatlashtirish orqali ish jarayonlarini samarali va tezkor amalga oshirish imkonini beradi. Ushbu maqolada raqamlashtirish sharoitida buxgalteriya hisobini avtomatlashtirishning imkoniyatlari va tahdidlari haqida ma'lumotlar berilgan.