FUQAROLARNI MUOMILA LAYOQATINI CHEKLASH YOKI MOMILAGA LAYOQATSIZ DEB TOPPISH TARTIBI QANDAY? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada fuqarolarni muomila layoqatini cheklash yoki muomilaga layoqatsiz deb topish sudlarida mulk ijarasiga oid nizolarni ko’rib chiqish tartibiga oid normalar tahlil qilingan.