KO’ZDAGI YOSHGA DOIR O’ZGARISHLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ko'p odamlar hayotlarida ko'rishning buzilishiga duch kelishadi. Uzoqni ko'ra olmaslikdan tortib loyqalikka qadar ko'rish sog'lig'ida o'zgarishlar kutiladi, ayniqsa biz qarigan sari. Ba'zi ko'rish o'zgarishlari normal deb hisoblansa-da, boshqalarga jiddiyroq munosabatda bo'lish kerak. O'rta yoshga yaqinlashar ekanmiz, ko'rish salomatligingizdan ustun turish uchun nimalarga e'tibor berish kerakligini bilish muhimdir.