DEMENSIYA (AQLI ZAIFLIKNI KEYINCHALIK PAYDO BO’LISHI) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada aqli zaiflik nima ekanligi va demensiyaning qanday shakllanishi uning turlari, u qanday nuqson ekanligi haqida so’z boradi. Ushbu kasallikni bolalarda qanday yoshi kattalarda qanday rivojlanishi haqida so’z olib boriladi.