HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGIYASI VA HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola oldingi va hozirgi zamon psixologiyasi, Hozirgi davrda psixologlarga qo’yilgan muhum vazifalar haqida.