PSIXOLOGIK TRENING O‘TKAZISHNING MAQSAD VA VAZIFALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘qituvchilar va o‘quvchilar, ota-onalar o‘rtasida psixologik treninglarni o‘tkazish va ularning inson faoliyatiga ta’siri haqidagi ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.