TEMIR KIMYOVIY VA HAYOT ELEMENTI SIFATIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqoladan temir elementi, uning davriy jadvaldagi o’rni, organizmda uchrashi,  biologik  o’rni, organizmdagi miqdorining  o’zgarishi natijasida paydo bo’ladigan kasalliklar, temirga boy    mahsulotlar, temir tanqisligi anemiyasi va uni davolash haqida ma’lumotlarga ega bo’lishimiz mumkin.