JADID ADABIYOTI. MAHMUDXO‘JA BEHBUDIY HAYOT YO‘LI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada XIX asr oxiri XX asr boshlarida Turkistonda yuzaga kelgan jadidchilik harakati namoyondalaridan biri Mahmudxo‘ja Behbudiyning hayot yo‘li, makatb, madrasalar taraqqiyotiga qo‘shgan hissasi haqida fikr yuritiladi.