INTERYERDA KLASSIK USLUB (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ichki makonda klassika uslubning asosiy vositalari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Interyerda klassika uslubining qo’llanilishi va rejalashtirish xususiyatlari, interyer ichki qismidagi rejaviy va dekorativ echimga ega taxlillar berilgan.