PSIXATROP DORI VOSITALARNING NERV SISTEMASIGA TA’SIRI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Psixoaktiv dorilar miyaga ta'sir qiluvchi moddalardir. Turlari geroindan kofeingacha. Ushbu moddalar ong, fikrlar, kayfiyat va xatti-harakatlarga ta'sir qilishi mumkin.