O’ZBEKISTON HUDUDIDA QAYTA TIKLANUVCHAN ENERGIYA MANBALARI VA ULARNI TAKOMILLASHTRISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbalarining rivojlanishida bugun mamlakatimizda olib borilayotgan islohot natijalari va samaradorligini oshirish chora-tadbirlari to’g’risida fikr yuritilgan.