QOBILIYAT VA UNING RIVOJLANISHI. QOBILIYAT VA IQTIDOR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada qobiliyat va iqtidor va uning insonda qay tarzda namoyon boʻlishi haqida soʻz boradi. Bundan tashqari qobiliyatning qay tarzda rivojlanishi haqida qimmatli ma’lumotlar keltirilgan.