ZAMONAVIY LANDSHAFT ARXITEKTURASIDA MO‘JAZ ARXITEKTURAVIY SHAKLLARNI QO‘LLANILISH USULLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada landshaft ob'ektlari hududlarini reja bo'yicha loyihalashning uslubiyelementlari, ob'ektlarga landshaft dizayni elementlarini qo'llash va landshaft elementlaridan mohirona foydalanish bo'yicha ishlar tasvirlangan. Ushbu maqola landshaft dizayni elementlarining badiiy aloqasini aks ettiradi.