INTERFАOL TА’LIM VА UNING DIDАKTIK IMKONIYATLАRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada talabalariga interfaol metod va didaktik imkoniyatlar  orqali ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish faoliyati yoritib berilgan. Talabalarning ijodiy faoliyatini rivojlantirishda didaktik imkoniyatlar va o‘yinlardan foydalanish muhokama qilingan.