DEHQONOBOD VA SHAHRISABZ SHEVALARINING ADABIY TILDAN FARQI, DEHQONOBOD SHEVALARIDA O‘ZBEK FOLKLORI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Dehqonobod va Shahrisabz shevalarining leksik, grammatik, fonetik, morfologik xususiyatlari, ularning adabiy tildan farqli va yaqin tomonlari, Dehqonobod xalqining shevadagi xalq og‘zaki ijodi yoritib berilgan.