SUNIY INTELLEKT HAQIDA TUSHUNCHA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada suniy enellektning asosiy funksiyasi  va ishlashi haqida ma'lumotlarni, suniy intellektning turlari ,ularning bajaradigan vazifalari  va ulardan qanday foydalanish   haqida batafsil bayon qilingan.