BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOYATLARNI O‘QITISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda yangi innovatsion yondashuvlar asosida rivoyatlarni o‘qitishning samaradorli haqida yoritilib boriladi. Maqolada axborot texnologiyalari, interfaol metodlar va integratsiyalashgan darslar orqali bolalarda tanqidiy fikrlashlarini, umumiy qadriyatlarni shakllantirish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Ushbu yondashuvlar o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatini rivojlantirishda va tanqidiy, ijobiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishda xizmat qiladi.