OSHQOZON-ICHAK KASALLIKLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Qabziyat, diareya va yo'g'on ichak saratoni oshqozon-ichak kasalliklariga misoldir. Tekshirilganda, ba'zi kasalliklar oshqozon-ichak traktida hech qanday noto'g'ri narsa ko'rsatmaydi, ammo hali ham alomatlar mavjud. Boshqa kasalliklarda alomatlar mavjud, shuningdek, oshqozon-ichak traktida ko'rinadigan nosimmetrikliklar mavjud. Ushbu maqola orqali siz oshqozon-ichak kasalliklarining ko'pchiligini oldini olishingiz va yoki davolashingiz mumkin.