FONETIK STILISTIKA: FONETIK VOSITALARNING USLUBIY FUNKSIYALARI VA NUTQDAGI ESTETIK ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada fonetik stilistika fanining asosiy nazariy jihatlari, fonetik birliklarning stilistik imkoniyatlari, ularning og'zaki va yozma nutqdagi ifoda vositasi sifatidagi o'rni tahlil qilinadi. Shuningdek, fonetik vositalarning adabiy matn va ommaviy nutqda qo'llanish xususiyatlari, talaffuzdagi uslubiy farqlar ilmiy asosda yoritiladi.