TERINING PIODERMA GANGRENOSUM KASALLIGI . (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola orqali siz teri kasalliklaridan biri pyoderma gangrenozum haqida .   Pyoderma gangrenosum (pie-oh-der-muh gang-rah-no-sum) surunkali, takrorlanuvchi teri kasalligi bo'lib, terida mayda, rangi o'zgargan pufakchalar yoki pufakchalar (buqalar) paydo bo'lib, ular tez o'sib, birlashib katta ochiq yaralarga (yaralarga) aylanadi.