DER ZUSAMMENGESETZTE SATZ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada qo‘shma gaplarning tuzilishi, turlari va ularning grammatik xususiyatlari yoritilgan. Qo‘shma gaplarning oddiy va murakkab shakllari, ularni tashkil etuvchi bo‘laklar va ularning o‘zaro bog‘lanish usullari haqida misollar bilan izohlar berilgan. Maqola tilshunoslikda qo‘shma gaplarni o‘rganish va ularni amaliy nutqda qo‘llash uchun foydalidir.