KEKSA VA QARIYALARDA QANDLI DIABET KASALLIGINI DAVOLASH VA OLDINI OLISH MASALALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada keksalarda qandli diabetni davolash va oldini olish bilan bog‘liq muammolar va strategiyalar ko‘rib chiqiladi. Unda keksa yoshdagi aholi uchun maxsus fiziologik va psixologik xususiyatlar muhokama qilinadi, mavjud adabiyotlar tahlil qilinadi va natijalarni yaxshilashga qaratilgan ilmiy asoslangan choralar taklif etiladi.