BOLALARNING KITOBLARGA NISBATAN MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISHDA ERTAK KITOBLARNING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ertaklarning mazmuni va mohiyati, ularning bolalarni kitob o‘qishga jalb qilishdagi o‘rni, bir qancha olimlarning bu boadagi fikrlari, ota - onalar zimmasiga yuklanadigan ma’suliyatlar hamda ertaklarning bolalarga o‘tkazadigan tasiri dalillar asosida yoritib o‘tilgan va fikr mulohazalar keltirilgan.