MUQIMIYNING “VOQEAI VIKTOR” ASARIDA IQTISODIY MUAMMOLARNING AKS ETTIRILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada Muhammad Aminxoja Muqimiyning “Voqeai Viktor” asaridagi iqtisodiy qarashlar, ularning ahamiyati va adibning badiiy uslubi tahlil qilinadi.