MUQIMIY ASARLARIDA IQTISODIY MAVZULARNING AKS ETTIRILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
quyidagi maqolada o’zbek adabiyotining buyuk namoyondalaridan biri, xalq kuychisi deya ta’riflanadigan shoir Muhammad Aminxo’ja Muqimiyning hayoti va uning asarlaridagi ijtiomoiy-iqtisodiy holatlarning tasvirlari tahlil qilinadi.