DAS SUBSTANTIV UND SEINE KATEGORIEN (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilidagi ot (Substantiv) tushunchasi va uning grammatik kategoriyalari yoritilgan. Xususan, otlarning kasriya (Kasus), jins (Genus), son (Numerus) va ma’nosi bo‘yicha turlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Har bir kategoriya misollar bilan izohlangan bo‘lib, o‘quvchilarga mavzuni chuqur tushunishga yordam beradi. Maqola nemis tili grammatikasini o‘rganayotgan boshlang‘ich va o‘rta darajadagi o‘quvchilar uchun mo‘ljallangan bo‘lib, til o‘rganish jarayonida otlarning to‘g‘ri qo‘llanishini o‘zlashtirishga ko‘maklashadi.