INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi zamonaviy dunyoda raqamli ta’lim,  interfaol metodlar oʻqituvchining darsdagi professional faoliyatidagi, axborot -  tarbiyaviy faoliyatidagi oʻrni, zamonaviy ta’lim tizimida oʻqituvchi pedagogikaning  har bir yoʻnalishida raqamli ta’lim, axborot texnologiyalardan keng foydalanishi  imkoniyatalari haqidagi fikrlar keltirilgan