NUTQ FAOLIYATINING TURLARINI O’RGATISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nutq faoliyati turlarining (tinglash, gapirish, o‘qish, yozish) mohiyati, ularni o‘rgatish metodikasi va innovatsion yondashuvlar haqida so‘z boradi. Har bir faoliyat turi alohida tahlil qilinib, ularni integratsiyalashgan holda o‘qitish zarurligi asoslab beriladi.